Benvenuto/a su DAIDEGAS FORUM, il primo forum di Moto del Mondo, creato da Davide Polo nel 2001. Se questa è la tua prima visita consulta le Domande frequenti e termini del sito b> facendo clic sul link sopra. E' necessario registrarsi b>
prima di poter postare: clicca sul link 'REGISTRARSI' qui sopra per procedere. Per iniziare a leggere i messaggi,
seleziona il forum che vuoi visitare dalla selezione qui sotto, la lettura è aperta al 100%.
Ma è sempre meglio partecipare no?
yes... to the soul of your worst best dead relatives... !!!
I'll give u a little dictionary about most common sentences...
BUT WHAT REALLY REALLY? ma che davero davero? NOT EVEN TO THE DOGS! manco a li cani! WHICH GOD TAXI DRIVER! che *** t'assista BUT WHAT ARE YOU STAY TO MAKE? ma che te stai a fa'? IT'S A DICK AND ALL ONE è 'n ***** e tutt'uno IN FOUR AND FOUR EIGHT 'n quattro e quattr'otto BUT WHO MAKES ME MAKES IT... ma chi me lo fa fa' BUT, FROM WHEN IN HERE? ma da quanno 'n quà [
SIZE=2]RIGHT TO BE LIGHT [/SIZE] giusto pe' èsse chiari BUT OF WHAT ma de che HOW DOES IT THROW? come te butta? WE'RE NOT SELLING THE FLOWERS (UP ON THE HILL) nun stamo a venne li fiori ('n cima a la collina) NO, I SEND IT TO BE TOLD YOU no, te lo manno a di' THE SOUL OF YOUR BEST DEAD RELATIVES l'anima de li mejo mortacci tua THESE DICKS 'sti cazzi I AM TIRED DEAD so' stanco morto WHO WIRES YOU! chi te se fila! WHO HAS BEEN SEEN, HAS BEEN SEEN chi s'è visto s'è visto WHO DOESN'T DIE, IS RESEEN chi nun mòre s'arivede TODAY IT'S NOT AIR oggi nun è aria BEAUTIFUL DRY! bella secco! WHAT I TELL YOU FOR? ma che te lo dico a fa'? YOU MADE IT THE HAIR j'hai fatto er pelo AND WHAT IT STEALS TO ME e che me frega IT DOESN'T ENTER A DICK THERE nun c'entra 'n ***** WHAT A BIG DICKER che gran cazzaro IF I CATCH YOU I RENEW YOUR FACE si te pijo te rinnovo li connotati NO, WHISTLE no, fischia YOU DON'T MAKE TI un je 'a fai PLEASE RE-TAKE YOURSELF aripìjate! I SAY YOU, STOP IT! te dico férmate! STAND IN THE BELL, LITTLE BROWN (DARK) sta 'n campana, moré YOU MAKE ME CUT me fai tajà A NICE BAG 'n sacco bello MAY GOD STRIKE YOU BY LIGHTNING che *** te furmini YOU ASSUME, YOU ASSUME, BUT YOU DON'T FART ON MY DICK t'atteggi, t'atteggi, ma sur ***** mio nun ce scureggi JACK COMES BACK Pietro torna 'ndietro BY FEAR! da pajura! WHAT'S CUT! che tajo! STAY BEEF stai manzo BEAUTIFUL FOR YOU bella pe' te I DON'T CARE OF LESS nun me ne pò fregà de meno IF I CATCH YOU, I INFLATE YOU! si te pijo te gonfio! BUT ARE YOU OF EARTHENWARE? ma che sei de coccio? IT BREAKS A FIGURE spacca 'na cifra YOU ARE REALLY GIVING BIRTH! stai popo a sgravà! YOU ARE REALLY AT THE FRUIT stai popo a 'a frutta IT BOUNCES ME OFF! m'arimbarza! BUT IS THE BRAIN FARTING TO YOU? ma che te scureggia er cervello? LET US MAKE A JOINT accannamose STAND IN THE BELL, LITTLE BLACK, AND NOW LET ME PASS sta 'n campana, a moré, e mo famme passà BUT YOU LOOK AT THE VIRGIN MARY ma tu guarda 'a ******* I'M GNAWING sto a rosicà AH ROTTEN! ah 'nfame! FUCK YOU, AND WHO DOES NOT SAY IT WITH THE HAND UP ********** te, e chi nun te lo dice co' 'a mano arzata WE WILL SQUABBLE s'aribbeccamo I'M LIKE A CREAM sto 'na crema IF THE SHIT SEE YOU, IT RE-TAKE ITSELF si te vede 'a merda, s'aripija I'M AT THE FRUIT sto alla frutta DEAD WARRIORS! mortanguerieri! ARITAKE YOURSELF ripìjate CLEAR LIKE THE SUN chiaro com'er sole I DON'T THINK IT FOR NOTHING nun ce penzo pe' gnente I STAYED KITTEN KITTEN me ne stavo micio micio WE ARE AT HORSE semo a cavallo THERE ISN'T TRIPE FOR CATS nun c'è trippa pe' gatti BUT WHAT ARE YOU INVENTING? ma che te stai a 'nventà? BUT WHO FUCK YOU IN YOUR ASS ma chi te se 'ncula AND THIS DICKS, TO WHOEVER TELL ABOUT THESE? e sti cazzi, a chi li racconti? WHERE THERE IS NOT GAIN THE LOSE IS SURE andó nun c'è guadambio 'aremissione è certa AT WHO SIX SON? a chi sei fijo? I GIVE YOU KICK TWO AT A TIME UNTIL I GIVE YOU AN ODD NUMBER te pijo a carci a due a due finche' nun diventeno dispari EVERYTHING MAKES SOUP tutto fa brodo IT DOESN'T EXIST REALLY nun esiste popo I'M SU HUNGRY THAT I DON'T SEE YOU c'ho 'na fame che nun ce vedo WHEN TOO MANY COCKS ARE SINGING, NEVER BECOMES MORNING quanno so' troppigalli a cantà nun se fa mai giorno GO TO DEAD KILLED vammorìammazzato HE WENT TO THE POINTY TREES è ito all'arberi pizzuti IT DOESN'T COME TO ME nun me viè I AM AT PIECES! sto a tòcchi! WHAT MAN ARE YOU? che hòmo sei? STOP THE GAMES accanna lì giochi BEAUTIFUL UNCLE! bella zì! AND HOW MANY DICKS! e quanti cazzi! BUT WHAT DICK DO YOU WANT? ma che ***** vòi? I BREAK YOUR LEGS AND THEN I PLAY THE DRUMS WITH THEM te spacco 'e gambee poi ce sòno li tamburelli THE SOUL OF THE BEST OF YOUR DEAD-RELATIVES l'anima de li mejo mortacci tui A BIG SON OF THE BITCH! a gran fijo de 'na mignotta! I WILL MAKE YOU A FACE LIKE THE ONE OF AN OLD SAINT te faccio 'n grugno come 'n santo vecchio COULD THEY KILL YOU! possin'ammazzàtte BUT NEITHER IF YOU SHOOT YOURSELF ma manco se te spari I GIVE A KICK ON YOUR BOTTOM THAT IT GOES TO YOU SHOULDERS te do 'n carcio 'n culo che te manno 'e chiappe sulle spalle TODAY IS NOT AIR oggi nun è popo aria: IF I TAKE YOU BY THE EARS, I UNWRAP YOU LIKE A CANDY si te pijo pe' 'erecchie, te scarto come 'na caramella IT'S GOING ON YOUR ASS BUT NOT IN YOUR HEAD! in culo te c'entra ma 'n testa no! THE CUCUMBER GOES EVER IN THE GARDENER'S ASS er cetriolo va sempre 'n culo all'ortolano FUCK YOU AND THREE QUARTERS OF YOUR BUILDING ********** te e tre quarti daa palazzina tua AFTER THE WHICH? dopo de che? (con fare minaccioso) IF MY GRANDPA HAD THREE BALLS WOULD BE A FLIPPER se mi nonno c'aveva tre palle era 'n flipper I'M GOING TO SHIT INTO MY HAND FOR THE COLD me sto a cacà 'n mano dar freddo ARE BETTER YOU sei mejo te YOU GOT TO SEE IT hai da vede I LIVE IN BEAUTIFUL SISTER TOWER vivo a Tor Bella Monaca I LIVE IN TOWER ME ORANGE vivo a Tormarancia I LIVE IN BROKEN TOWER vivo a torre spaccata I LIVE IN GREEN MOUNT vivo a monte verde BEND TILL NINETY DEGREES mettite a 90 gradi DO YOU EAT BREAD AND FOX? ma che te magni pane e vorpe? I CAN'T BELIVE nun ce posso crede THANKS TO THE DICK! grazzie ar *****! BUT, DON'T YOU GO AWAY? mantonavai BUT DO YOU WANT TO PUT? ma vuoi mettere? I'D BLIND YOU te ciecherebbi IT LOOKS LIKE THE LEAST me pare 'r minimo I DON'T KNOW IF I EXPLAIN MYSELF nun so si me spiego BUT DO YOU FIX YOUR HAIRS WITH FIREWORKS? ma che te pettini coi fischiabbòtti? YOU REALLY DON'T SET YOU UP nun te regoli popo LET'S MAKE THEM THE HILLS famoje li bozzi GOOD TEST bella prova THIS TIME THERE ARE NO DICKS! 'sta vorta nun ce stanno cazzi ....BEAUTIFUL THERE bella lì
BUT WHAT REALLY REALLY? ma che davero davero?NOT EVEN TO THE DOGS! manco a li cani!WHICH GOD TAXI DRIVER! che *** t'assistaBUT WHAT ARE YOU STAY TO MAKE? ma che te stai a fa'?IT'S A DICK AND ALL ONE ? 'n ***** e tutt'unoIN FOUR AND FOUR EIGHT 'n quattro e quattr'ottoBUT WHO MAKES ME MAKES IT... ma chi me lo fa fa'BUT, FROM WHEN IN HERE? ma da quanno 'n qu?RIGHT TO BE LIGHT giusto pe' ?sse chiariBUT OF WHAT ma de cheHOW DOES IT THROW? come te butta?WE'RE NOT SELLING THE FLOWERS (UP ON THE HILL) nun stamo a venne li fiori ('n cima a la collina)NO, I SEND IT TO BE TOLD YOU no, te lo manno a di'THE SOUL OF YOUR BEST DEAD RELATIVES l'anima de li mejo mortacci tuaTHESE DICKS 'sti cazziI AM TIRED DEAD so' stanco mortoWHO WIRES YOU! chi te se fila!WHO HAS BEEN SEEN, HAS BEEN SEEN chi s'? visto s'? vistoWHO DOESN'T DIE, IS RESEEN chi nun m?re s'arivedeTODAY IT'S NOT AIR oggi nun ? ariaBEAUTIFUL DRY! bella secco!WHAT I TELL YOU FOR? ma che te lo dico a fa'?YOU MADE IT THE HAIR j'hai fatto er peloAND WHAT IT STEALS TO ME e che me fregaIT DOESN'T ENTER A DICK THERE nun c'entra 'n *****WHAT A BIG DICKER che gran cazzaroIF I CATCH YOU I RENEW YOUR FACE si te pijo te rinnovo li connotatiNO, WHISTLE no, fischiaYOU DON'T MAKE TI un je 'a faiPLEASE RE-TAKE YOURSELF arip?jate!I SAY YOU, STOP IT! te dico f?rmate!STAND IN THE BELL, LITTLE BROWN (DARK) sta 'n campana, mor?YOU MAKE ME CUT me fai taj?A NICE BAG 'n sacco belloMAY GOD STRIKE YOU BY LIGHTNING che *** te furminiYOU ASSUME, YOU ASSUME, BUT YOU DON'T FART ON MY DICK t'atteggi, t'atteggi, ma sur ***** mio nun ce scureggiJACK COMES BACK Pietro torna 'ndietroBY FEAR! da pajura!WHAT'S CUT! che tajo!STAY BEEF stai manzoBEAUTIFUL FOR YOU bella pe' teI DON'T CARE OF LESS nun me ne p? freg? de menoIF I CATCH YOU, I INFLATE YOU! si te pijo te gonfio!BUT ARE YOU OF EARTHENWARE? ma che sei de coccio?IT BREAKS A FIGURE spacca 'na cifraYOU ARE REALLY GIVING BIRTH! stai popo a sgrav?!YOU ARE REALLY AT THE FRUIT stai popo a 'a fruttaIT BOUNCES ME OFF! m'arimbarza!BUT IS THE BRAIN FARTING TO YOU? ma che te scureggia er cervello?LET US MAKE A JOINT accannamoseSTAND IN THE BELL, LITTLE BLACK, AND NOW LET ME PASS sta 'n campana, a mor?, e mo famme pass?BUT YOU LOOK AT THE VIRGIN MARY ma tu guarda 'a *******I'M GNAWING sto a rosic?AH ROTTEN! ah 'nfame!FUCK YOU, AND WHO DOES NOT SAY IT WITH THE HAND UP ********** te, e chi nun te lo dice co' 'a mano arzataWE WILL SQUABBLE s'aribbeccamoI'M LIKE A CREAM sto 'na cremaIF THE SHIT SEE YOU, IT RE-TAKE ITSELF si te vede 'a merda, s'aripijaI'M AT THE FRUIT sto alla fruttaDEAD WARRIORS! mortanguerieri!ARITAKE YOURSELF rip?jateCLEAR LIKE THE SUN chiaro com'er soleI DON'T THINK IT FOR NOTHING nun ce penzo pe' gnenteI STAYED KITTEN KITTEN me ne stavo micio micioWE ARE AT HORSE semo a cavalloTHERE ISN'T TRIPE FOR CATS nun c'? trippa pe' gattiBUT WHAT ARE YOU INVENTING? ma che te stai a 'nvent??BUT WHO FUCK YOU IN YOUR ASS ma chi te se 'nculaAND THIS DICKS, TO WHOEVER TELL ABOUT THESE? e sti cazzi, a chi li racconti?WHERE THERE IS NOT GAIN THE LOSE IS SURE and? nun c'? guadambio 'aremissione ? certaAT WHO SIX SON? a chi sei fijo?I GIVE YOU KICK TWO AT A TIME UNTIL I GIVE YOU AN ODD NUMBER te pijo a carci a due a due finche' nun diventeno dispariEVERYTHING MAKES SOUP tutto fa brodoIT DOESN'T EXIST REALLY nun esiste popoI'M SU HUNGRY THAT I DON'T SEE YOU c'ho 'na fame che nun ce vedoWHEN TOO MANY COCKS ARE SINGING, NEVER BECOMES MORNING quanno so' troppigalli a cant? nun se fa mai giornoGO TO DEAD KILLED vammor?ammazzatoHE WENT TO THE POINTY TREES ? ito all'arberi pizzutiIT DOESN'T COME TO ME nun me vi?I AM AT PIECES! sto a t?cchi!WHAT MAN ARE YOU? che h?mo sei?STOP THE GAMES accanna l? giochiBEAUTIFUL UNCLE! bella z?!AND HOW MANY DICKS! e quanti cazzi!BUT WHAT DICK DO YOU WANT? ma che ***** v?i?I BREAK YOUR LEGS AND THEN I PLAY THE DRUMS WITH THEM te spacco 'e gambee poi ce s?no li tamburelliTHE SOUL OF THE BEST OF YOUR DEAD-RELATIVES l'anima de li mejo mortacci tuiA BIG SON OF THE BITCH! a gran fijo de 'na mignotta!I WILL MAKE YOU A FACE LIKE THE ONE OF AN OLD SAINT te faccio 'n grugno come 'n santo vecchioCOULD THEY KILL YOU! possin'ammazz?tteBUT NEITHER IF YOU SHOOT YOURSELF ma manco se te spariI GIVE A KICK ON YOUR BOTTOM THAT IT GOES TO YOU SHOULDERS te do 'n carcio 'n culo che te manno 'e chiappe sulle spalleTODAY IS NOT AIR oggi nun ? popo aria:IF I TAKE YOU BY THE EARS, I UNWRAP YOU LIKE A CANDY si te pijo pe' 'erecchie, te scarto come 'na caramellaIT'S GOING ON YOUR ASS BUT NOT IN YOUR HEAD! in culo te c'entra ma 'n testa no!THE CUCUMBER GOES EVER IN THE GARDENER'S ASS er cetriolo va sempre 'n culo all'ortolanoFUCK YOU AND THREE QUARTERS OF YOUR BUILDING ********** te e tre quarti daa palazzina tua AFTER THE WHICH? dopo de che? (con fare minaccioso)IF MY GRANDPA HAD THREE BALLS WOULD BE A FLIPPER se mi nonno c'aveva tre palle era 'n flipperI'M GOING TO SHIT INTO MY HAND FOR THE COLD me sto a cac? 'n mano dar freddoARE BETTER YOU sei mejo teYOU GOT TO SEE IT hai da vedeI LIVE IN BEAUTIFUL SISTER TOWER vivo a Tor Bella MonacaI LIVE IN TOWER ME ORANGE vivo a TormaranciaI LIVE IN BROKEN TOWER vivo a torre spaccataI LIVE IN GREEN MOUNT vivo a monte verdeBEND TILL NINETY DEGREES mettite a 90 gradiDO YOU EAT BREAD AND FOX? ma che te magni pane e vorpe?I CAN'T BELIVE nun ce posso credeTHANKS TO THE DICK! grazzie ar *****!BUT, DON'T YOU GO AWAY? mantonavaiBUT DO YOU WANT TO PUT? ma vuoi mettere?I'D BLIND YOU te ciecherebbiIT LOOKS LIKE THE LEAST me pare 'r minimoI DON'T KNOW IF I EXPLAIN MYSELF nun so si me spiegoBUT DO YOU FIX YOUR HAIRS WITH FIREWORKS? ma che te pettini coi fischiabb?tti?YOU REALLY DON'T SET YOU UP nun te regoli popoLET'S MAKE THEM THE HILLS famoje li bozziGOOD TEST bella provaTHIS TIME THERE ARE NO DICKS! 'sta vorta nun ce stanno cazzi....BEAUTIFUL THERE bella l?
AHAHAHHAHAHAHA grandioso.....
Mi hai fatto ribaltare.... ahahahahah
BUT WHAT REALLY REALLY? ma che davero davero?NOT EVEN TO THE DOGS! manco a li cani!WHICH GOD TAXI DRIVER! che *** t'assistaBUT WHAT ARE YOU STAY TO MAKE? ma che te stai a fa'?IT'S A DICK AND ALL ONE ? 'n ***** e tutt'unoIN FOUR AND FOUR EIGHT 'n quattro e quattr'ottoBUT WHO MAKES ME MAKES IT... ma chi me lo fa fa'BUT, FROM WHEN IN HERE? ma da quanno 'n qu?RIGHT TO BE LIGHT giusto pe' ?sse chiariBUT OF WHAT ma de cheHOW DOES IT THROW? come te butta?WE'RE NOT SELLING THE FLOWERS (UP ON THE HILL) nun stamo a venne li fiori ('n cima a la collina)NO, I SEND IT TO BE TOLD YOU no, te lo manno a di'THE SOUL OF YOUR BEST DEAD RELATIVES l'anima de li mejo mortacci tuaTHESE DICKS 'sti cazziI AM TIRED DEAD so' stanco mortoWHO WIRES YOU! chi te se fila!WHO HAS BEEN SEEN, HAS BEEN SEEN chi s'? visto s'? vistoWHO DOESN'T DIE, IS RESEEN chi nun m?re s'arivedeTODAY IT'S NOT AIR oggi nun ? ariaBEAUTIFUL DRY! bella secco!WHAT I TELL YOU FOR? ma che te lo dico a fa'?YOU MADE IT THE HAIR j'hai fatto er peloAND WHAT IT STEALS TO ME e che me fregaIT DOESN'T ENTER A DICK THERE nun c'entra 'n *****WHAT A BIG DICKER che gran cazzaroIF I CATCH YOU I RENEW YOUR FACE si te pijo te rinnovo li connotatiNO, WHISTLE no, fischiaYOU DON'T MAKE TI un je 'a faiPLEASE RE-TAKE YOURSELF arip?jate!I SAY YOU, STOP IT! te dico f?rmate!STAND IN THE BELL, LITTLE BROWN (DARK) sta 'n campana, mor?YOU MAKE ME CUT me fai taj?A NICE BAG 'n sacco belloMAY GOD STRIKE YOU BY LIGHTNING che *** te furminiYOU ASSUME, YOU ASSUME, BUT YOU DON'T FART ON MY DICK t'atteggi, t'atteggi, ma sur ***** mio nun ce scureggiJACK COMES BACK Pietro torna 'ndietroBY FEAR! da pajura!WHAT'S CUT! che tajo!STAY BEEF stai manzoBEAUTIFUL FOR YOU bella pe' teI DON'T CARE OF LESS nun me ne p? freg? de menoIF I CATCH YOU, I INFLATE YOU! si te pijo te gonfio!BUT ARE YOU OF EARTHENWARE? ma che sei de coccio?IT BREAKS A FIGURE spacca 'na cifraYOU ARE REALLY GIVING BIRTH! stai popo a sgrav?!YOU ARE REALLY AT THE FRUIT stai popo a 'a fruttaIT BOUNCES ME OFF! m'arimbarza!BUT IS THE BRAIN FARTING TO YOU? ma che te scureggia er cervello?LET US MAKE A JOINT accannamoseSTAND IN THE BELL, LITTLE BLACK, AND NOW LET ME PASS sta 'n campana, a mor?, e mo famme pass?BUT YOU LOOK AT THE VIRGIN MARY ma tu guarda 'a *******I'M GNAWING sto a rosic?AH ROTTEN! ah 'nfame!FUCK YOU, AND WHO DOES NOT SAY IT WITH THE HAND UP ********** te, e chi nun te lo dice co' 'a mano arzataWE WILL SQUABBLE s'aribbeccamoI'M LIKE A CREAM sto 'na cremaIF THE SHIT SEE YOU, IT RE-TAKE ITSELF si te vede 'a merda, s'aripijaI'M AT THE FRUIT sto alla fruttaDEAD WARRIORS! mortanguerieri!ARITAKE YOURSELF rip?jateCLEAR LIKE THE SUN chiaro com'er soleI DON'T THINK IT FOR NOTHING nun ce penzo pe' gnenteI STAYED KITTEN KITTEN me ne stavo micio micioWE ARE AT HORSE semo a cavalloTHERE ISN'T TRIPE FOR CATS nun c'? trippa pe' gattiBUT WHAT ARE YOU INVENTING? ma che te stai a 'nvent??BUT WHO FUCK YOU IN YOUR ASS ma chi te se 'nculaAND THIS DICKS, TO WHOEVER TELL ABOUT THESE? e sti cazzi, a chi li racconti?WHERE THERE IS NOT GAIN THE LOSE IS SURE and? nun c'? guadambio 'aremissione ? certaAT WHO SIX SON? a chi sei fijo?I GIVE YOU KICK TWO AT A TIME UNTIL I GIVE YOU AN ODD NUMBER te pijo a carci a due a due finche' nun diventeno dispariEVERYTHING MAKES SOUP tutto fa brodoIT DOESN'T EXIST REALLY nun esiste popoI'M SU HUNGRY THAT I DON'T SEE YOU c'ho 'na fame che nun ce vedoWHEN TOO MANY COCKS ARE SINGING, NEVER BECOMES MORNING quanno so' troppigalli a cant? nun se fa mai giornoGO TO DEAD KILLED vammor?ammazzatoHE WENT TO THE POINTY TREES ? ito all'arberi pizzutiIT DOESN'T COME TO ME nun me vi?I AM AT PIECES! sto a t?cchi!WHAT MAN ARE YOU? che h?mo sei?STOP THE GAMES accanna l? giochiBEAUTIFUL UNCLE! bella z?!AND HOW MANY DICKS! e quanti cazzi!BUT WHAT DICK DO YOU WANT? ma che ***** v?i?I BREAK YOUR LEGS AND THEN I PLAY THE DRUMS WITH THEM te spacco 'e gambee poi ce s?no li tamburelliTHE SOUL OF THE BEST OF YOUR DEAD-RELATIVES l'anima de li mejo mortacci tuiA BIG SON OF THE BITCH! a gran fijo de 'na mignotta!I WILL MAKE YOU A FACE LIKE THE ONE OF AN OLD SAINT te faccio 'n grugno come 'n santo vecchioCOULD THEY KILL YOU! possin'ammazz?tteBUT NEITHER IF YOU SHOOT YOURSELF ma manco se te spariI GIVE A KICK ON YOUR BOTTOM THAT IT GOES TO YOU SHOULDERS te do 'n carcio 'n culo che te manno 'e chiappe sulle spalleTODAY IS NOT AIR oggi nun ? popo aria:IF I TAKE YOU BY THE EARS, I UNWRAP YOU LIKE A CANDY si te pijo pe' 'erecchie, te scarto come 'na caramellaIT'S GOING ON YOUR ASS BUT NOT IN YOUR HEAD! in culo te c'entra ma 'n testa no!THE CUCUMBER GOES EVER IN THE GARDENER'S ASS er cetriolo va sempre 'n culo all'ortolanoFUCK YOU AND THREE QUARTERS OF YOUR BUILDING ********** te e tre quarti daa palazzina tua AFTER THE WHICH? dopo de che? (con fare minaccioso)IF MY GRANDPA HAD THREE BALLS WOULD BE A FLIPPER se mi nonno c'aveva tre palle era 'n flipperI'M GOING TO SHIT INTO MY HAND FOR THE COLD me sto a cac? 'n mano dar freddoARE BETTER YOU sei mejo teYOU GOT TO SEE IT hai da vedeI LIVE IN BEAUTIFUL SISTER TOWER vivo a Tor Bella MonacaI LIVE IN TOWER ME ORANGE vivo a TormaranciaI LIVE IN BROKEN TOWER vivo a torre spaccataI LIVE IN GREEN MOUNT vivo a monte verdeBEND TILL NINETY DEGREES mettite a 90 gradiDO YOU EAT BREAD AND FOX? ma che te magni pane e vorpe?I CAN'T BELIVE nun ce posso credeTHANKS TO THE DICK! grazzie ar *****!BUT, DON'T YOU GO AWAY? mantonavaiBUT DO YOU WANT TO PUT? ma vuoi mettere?I'D BLIND YOU te ciecherebbiIT LOOKS LIKE THE LEAST me pare 'r minimoI DON'T KNOW IF I EXPLAIN MYSELF nun so si me spiegoBUT DO YOU FIX YOUR HAIRS WITH FIREWORKS? ma che te pettini coi fischiabb?tti?YOU REALLY DON'T SET YOU UP nun te regoli popoLET'S MAKE THEM THE HILLS famoje li bozziGOOD TEST bella provaTHIS TIME THERE ARE NO DICKS! 'sta vorta nun ce stanno cazzi....BEAUTIFUL THERE bella l?
Comment